Dere som har facebook, har kanskje fått med dere historien om Patrick…

Han bodde i en blokk sammen med eieren/eierne sine, men det var også alt. Ikke ga de ham mat, ikke brydde de seg om ham. Da han helt utsultet var nesten død, puttet de ham i en søppelpose og kastet ham ned søppelsjakten. Kanskje de trodde han allerede var død?

Han som kom for å hente søppelcontaineren, såg en liten bevegelse i en av sekkene, og åpnet den. Dette er hva ham fant:

Han kunne ha stoppet der, ikke brydd seg om denne hunden. Men han tok en telefonsamtale, og reddet på den måten livet til Patrick.

Hvordan noen kan eie en hund og se på at den sulter i hjel, dag etter dag, er mer enn jeg klarer å fatte. Men menneskelig er det IKKE!!

Men hunden VILLE leve, han ga ikke opp, og nå blir han tatt godt vare på. Han er på en veterinærklinikk hvor han vil trenge lang tid på å bli “frisk” igjen.

Det tok bare et par dager, så kunne han stå igjen. Han opplever omsorg, kjærlighet og folk fra hele verden sender kort og lykkeønskninger til ham. Navnet Patrick fikk han fordi han ble funnet, og startet sitt nye liv på St. Patrick`s Day.

Jeg håper de/den som nesten sultet Patrick til døde, får sin fortjente straff!! Patrick overlevde, og kommer til å leve resten av livet med en kjærlig familie. Og han vil være ELSKET!!

Sorry, det er ikke alle som liker å se slike bilder, men akkurat denne saken engasjerte meg så sterkt at jeg bare måtte skrive om den…

Tips oss hvis dette innlegget er upassende