En stund før VM begynte, såg jeg noen kjempefine VM-votter i garnbutikken på senteret.

Hadde aldri strikket votter før, men kjøpte garn og satte i gang. Og jaggu ble det VM-votter:

Og da var det gjort. Det var moro å strikke votter, så jeg kjøpte flere forskjellige mønstre, og fortsatte å strikke votter. Fikk til og med flere bestillinger, og det var uventet. (Men veldig hyggelig!)

Det har selvsagt blitt votter med kattemønster, jeg er jo en “kattedame”.

Votter med hundemønster:

Hestemønster:

Elgmønster: (Disse tok litt tid, for de er strikket på pinne nr 2,5.)

Pluss andre mønster:

Sånn. Da har jeg vel skrytt nok av meg selv for denne gang. Jeg har mange flere mønster jeg vil prøve på. Votter med selbumønster, hodeskallemønster, babyvotter, hjertemønster, “Marius”-mønster….osv. Så en god del våren blir jeg nok å finne med et strikketøy i hendene :)

Er det forresten noen som har vottemønster med gris på???

Ellers har det ikke skjedd så mye her i min krok av verden. Alle tre pusekattene i huset har det bra. Måtte en tur til veterinær med Lillepus, han hadde fått seg en stygg betennelse på halen.

Heldigvis ikke noe alvorlig, men han får se å slutte å sloss, for veterinæren mente han hadde blitt bitt. Og er man hos veterinær, koster det kroner når man også skal ta røngtenbilder, i tillegg til antibiotika, rensing av sår og smertestillende.

Men når man har dyr, må man regne med utgifter. Og dette er utgifter jeg betaler med glede, på samme måte som jeg betaler dersom jeg er hos legen :)

Og etter et slikt besøk, må de jo få noe godt som belønning. Det betyr vel ikke at de er bortskjemte om de får laks?? Neiiiida, selvsagt ikke :)

Har engasjert meg mye i hjemløse dyr den siste tiden. Jeg jobber som frivillig på Redd Dyra Telemark, og der har vi også en ordning med Fjernadopsjon av katter.

Ellers jeg har også falt for en liten hundejente i Romania. Hun er bare så vakker, og ble funnet på gaten. En av de tusenvis av hjemløse. Er hun ikke herlig?

Nå skal jeg hente guttungen på skolen, lage middag og dra opp på Redd Dyra for å ta en vakt der. Skal se om jeg ikke kan bli flinkere til å holde liv i bloggen mellom strikkingen, jobben og andre daglige gjøremål :)

At det snør idag, vil jeg ikke tenke på engang…. Fysj!!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende